Големи попусти од - 35%
Есенска акција на лизгачки системи за гардеробери!
Дознај повеќе

Што е SEVROLL?

SEVROLL е светски познат производител на системи за лизгачки врати за гардеробери од Полска. SEVROLL нуди доживотна гаранција за сите тркала за лизгачки системи. Долните и горните тркала на лизгачкиот систем се изработени од висококвалитетен челик, кој ги избегнува деформациите при употреба и обезбедува совршена функција на вратата.

Зошто SEVROLL?

Системот со лизгачки врати SEVROLL ќе обезбеди удобно секојдневие за корисниците. Производителите на мебел ќе уживаат во технички решенија кои гарантираат лесна и брза инсталација. Во производството на лизгачките системи SEVROLL се користат современи технологии и висококвалитетни суровини. Во обликувањето на асортиманот се посветува постојано внимание на трендовите во дизајнот на ентериер.

...
Системи за долно водење 16/18mm
Системите за долно водење овозможуваат удобно и комфорно лизгање на вратата на гардероберот.
Види повеќе
...
Системи за долно водење
8/10mm
Можност за креирање на модерен дизајн на гардероберот со тенки врати.
Види повеќе
...
Системи за долно водење за стакло Pax
Системот Pax овозможува голема функционалност кај гардероберите со стаклени врати.
Види повеќе
...
Системи за горно водење
Idea
Системот Idea овозможува креирање на минималистички дизајн благодарение на вратата која ги крие тркалата.
Види повеќе
...
Системи за долно водење за лесни врати Micra
Комбинација од функционалност и дизајн за лесни и мали врати.
Види повеќе
...
Додатоци за Sevroll
Додатоците за лизгачките системи ќе ви обезбедат дополнителна функционалност и максимална удобност.
Види повеќе

Предности на гардероберите со лизгачки врати

Главна предност кај гардероберите со лизгачки врати е тоа што не е потребно многу простор пред нив, што значи одлично се вклопуваат во помали простории. Друга предност кај нив е тоа што е потребно вратите да бидат поголеми, а со тоа се добива и поголем простор за складирање. Со нив можете да постигнете поатрактивен дизајн што допринесува за целокупниот ентериер на просторот.

Услуги со премиум квалитет

Гратис услуги за CNC обработка!

(Доколку купите оков за лизгачки системи за гардеробери и плочест материјал услугите
за бушење за тркало за лизгачка врата и бушење за затегачи за лизгачка врата се гратис).

Новомак Ви нуди комплетни услуги на обработка (кроење по Ваша мерка, кантирање со PUR лепило и CNC обработка) на плочестите материјали со докажан и премиум квалитет. Прецизно кроење со квалитетен рез, кантирање кое е отпорно на влага, екстремно високи и ниски температури, со боја прилагодена на декорот и CNC обработка со висока прецизност на секое парче е се што Ви е потребно за изработка на висококвалитетен мебел.

...
Изработката на нов гардеробер никогаш не била полесна!
Сакате да дознаете повеќе ?
Кликнете на линкот и едуцирајте се за услугите кои Ви ги нуди Новомак.
Види повеќе

SEVROLL квалитет кој трае!

nogarka

Доживотна гаранција

Доживотната гаранција важи на сите тркала за лизгачки системи од брендот Sevroll. Оваа гаранција го потврдува квалитетот на горните и долните тркала дека се изработени од високо квалитетен челик кој е отпорен на деформации. После долги години на употреба квалитетот на движење на лизгачките врати останува ист.

dekori

Премиум квалитет

Лизгачките системи на Sevroll се функционални, безбедни за користење, долготрајни и лесни за монтажа. Потврда за квалитетот се добиените награди за дизајн, правата за патент и први кои на пазарот понудија доживотна гаранција.

uticnica

Голем избор

Во изминатите 20 години Sevroll нуди најголем избор на модели на пазарот за лизгачки системи за гардеробери. Константно прават истражувања за подобрување на своите производи, технологии, материјали како и развивање на нови продукти.

obrabotka

Препознатлив бренд

Брендот Sevroll стана препознатлив на нашиот пазар и во светот благодарение на квалитетот кој го нуди. Покрај квалитетот производите на Sevroll се модерни и елегантни што ги прави омилени кај дизајнерите на ентериери.

Лесна и брза монтажа со системте на Sevroll!